Salangen-Nyheter

11. oktober blir det visesang:

Lokal urfremføring

Inger Strand ved viseklubben Baluba er spent på Roy-Frode Løvland sitt nye repertoar av tolv nye melodier satt til diktene Kato Løvstad fra Botnhamn har skrevet. – Det er akkurat slike aktører vi i viseklubben ønsker å gi scenen til, sier hun. ARKIVFOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Nå starter viseklubben Baluba igjen opp med å arrangere visekonserter, og først ut denne sesongen er Roy-Frode Løvland fra Sørreisa som skal presentere en hel konsert med egne melodier til dikt av Kato Løvstad.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Torsdag den 11. oktober blir det en ny runde med visesang i regi av Viseklubben Baluba. Denne gangen er det Sørreisas egne Roy-Frode Løvland som kommer til Sjøvegan for å holde en urpremiere for et helt nytt repertoar av viser basert på Kato Løvstads dikting som Løvland har satt melodi til. – Vi syntes det var så spennende at dette er nyskrevet musikk til tekster av en ganske lokal forfatter, det er nettopp slike artister vi i viseklubben synes det er på sin plass å gi scena til. Her er det bare for alle sammen å stille opp til en spennende urfremføring av ny, lokal musikk, oppfordrer leder i viseklubben, Inger Strand til nettavisen.