Salangen-Nyheter

Sesongstart med garasjesalg:

Lopper og nydelige lefser

Terese Thomassen (t.v) og Anna Aglen Løkse ønsker alle velkommen til åpningen av onsdagskaffeen ved SAFA, som dobles opp som et garasjesalg med god matservering. ARKIVFOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: Den 4. september starter SAFA opp med sitt årlige garasjesalg på BruktBua. «Ting og tang» i form av lopper og rariteter er å finne i bua, med litt gode hjemmebakte lefser på siden.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Neste onsdag, den 4. september ønsker Salangen Frivilligsentral (SAFA) alle velkommen til garasjesalg ved BruktBua. Lopper og raritetene ligger klar i lange baner, og å finne unike skatter eller praktiske ting til en billig penge skal være lett å få til. De tilbyr som vanlig noe godt å tygge på ved siden av, deriblant Ruth-Anna Aunes lokalkjente og nydelige lefser hun har levert under de siste loppearrangementene ved SAFA. De tilbyr også rundstykker, kaffe, kaker og lapskaus, og man kan i tradisjonens tro delta på lodd- og åresalg med trekning av forskjellige interessante premier. BruktBua er åpent fra Kl. 10.00 - 17.00 neste onsdag, 4. september.