Salangen-Nyheter

SpareBank1 vil fortsatt være synlig:

- Lover å være tilgjengelig

Sigrun Prestbakmo (t.v.) og Jan Forde Janson hadde et spennende møte om planene for SpareBank1 Nord Norge i Salangen.

SJØVEGAN: Selv om SpareBank1 Nord Norges filial på Sjøvegan legges ned lover konsernsjefen, Jan Frode Janson at banken vil fortsatt være synelig og tilgjengelig for kundene på Sjøvegan.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Onsdag morgen kom nyheten om at flere av SpareBank1 Nord-Norges filialer kommer til å legges ned, blant annet på Sjøvegan, Setermoen og i Brøstadbotn. Konsernsjef, Jan Frode Janson understreker at moderniseringen av SpareBank1 Nord-Norge handler om å fortsatt kunne være en sterk og selvstendig landsdelsbank. Selv om filialen på Sjøvegan legges ned vil SpareBank1 Nord Norge fortsatt være tilgjengelig blant kundene. - Jeg lover at vi fortsatt skal være tilgjengelig. Om det er noen som trenger rådgivning, enten om det er bedrift eller privatpersoner, har vi mulighet å komme til dem for å gi de veiledningene de trenger, sier Janson til nettavisen.

Fikk hyggelig besøk

I går fikk Janson besøk av ordføreren i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo, for å diskutere hvordan banken fortsatt vil være en viktig og synelig bank i Salangen. Allerede er SpareBank1 Nord Norge en viktig sponsor for Millionfisken. - Det må jeg si, dere har en flott ordfører i Salangen. Hun var positiv og engasjert til å finne gode løsninger på hvordan vi kan vise oss frem og hvordan vi kan være mer tilgjengelig i Salangen. Det er for tidlig med å komme med noen konkrete eksempler på hva vi har tenkt, men vi vil ta det opp på et senere tidspunkt, avslutter Janson til nettavisen.