Salangen-Nyheter

SIF Turns juleoppvisning:

Lys-show i mørket

Tøffe Noah i høyt svev på juleoppvisningen til SIF Turn torsdag. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Turnerne i SIF-turn hadde valgt en ny og meget spesiell åpning på årets juleoppvisning. I mørket beveget de seg rundt med lommelykter og skapte en magisk og trollsk stemning som publikum satte meget stor pris på.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det var fullsatte benker i Salangshallen når årets juleoppvisning satte i gang. Det var mellom 80 og 100 turnere ute på gulvet og de gjorde alle en kjempejobb og laget en flott forestilling. Mellom 80 -100 turnere opptrådde på gulvet denne kvelden og her var det mye flott å se på.

Flinke unger

Gruppen med de yngste ungene, de fra 6-8 år, sjarmerte publikum med et flott nummer til Jinglebells. Her boltret de seg på matten og kom med høye sprett som imponerte en fullsatt sal. Noah, 6 år, var en av de spretne turnerne på matten. – Det er veldig gøy, sa han og var overhodet ikke nervøs for å opptre. – Jeg har bare turnet et par dager, påstår Noah, men skulle man dømme etter innsatsen hans denne kvelden skulle man tro han har holdt på mye lenger.

Jentene i gruppen 14+ viste god akrobatikk. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Smidig dans

Gruppen med jenter 14+ gjorde en strålende innsats med en smidighet få kan etterligne. – Det er kjempeartig å opptre, spesielt når vi har gjort en dans og får masse applaus. Jeg elsker å holde på med dette, forteller Vilde Rasmussen. Dette multitalentet har flere jern i ilden og det er et mirakel at hun får tid til alt.

Luftige svev

Rekrutt-troppen gav publikum et forrykende show med mange høye sprett og luftige svev. – Vi har trent til oppvisningen i 3 måneder, og etter jul skal vi begynne å konkurrere. Det er alltid artig, forteller Vilde. – Vi konkurrere litt om hvem som kan hoppe høyest, forteller hun videre.

Single lady?

Kveldens mest overaskende innslag stod trenergruppen for. Iført svarte tettsittende drakter entret "damene" gulvet og fremførte et fantastisk nummer til ”Single lady”. Med mye energi og en utrolig innlevelse fremført gjengen et flott nummer som høstet rungende applaus.

Morten Dullum utmerket seg med energisk dans og fantastiske kostyme. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Nytt innslag

Nytt av året er seniorgruppen som opptrådde for første gang. Her fikk vi se 18 spreke damer fra 18 år og oppover. De to eldste var over 50 år,men det var ikke enkelt å finne ut hvem de to var. – Vi kommer til å holde på med dette videre og vi håper flere kommer til nå som de har sett oss i aksjon. Da skjønner de kanskje at dette er noe for alle og man trenger ikke ha erfaring , sier Tone Steinsund. De som var litt oppmerksomme la kanskje merke til at Tone ble forfulgt av en kameramann. – Vi er har fra NRK for å følge fyrverkerigjengen, og da ønsker vi å filme de i litt andre settinger enn bare fyrverkeridelen. Derfor filmer vi Tone her i dag, men om vi kommer til å bruke det i programmet vårt er ennå ikke bestemt, forteller Helga Bones fra NRK.

Den spreke seniorgjengen gjorde en strålende innsats på matten. FOTO: JON HENRIK LARSEN