Salangen-Nyheter

Avgjørelse tatt i dag:

Må avlyse Millionfisken-igjen!

Styreleder for Millionfisken AS i Salangen, Torkel Rørstrand må dessverre igjen meddele at Millionfisken-festivalen i Salangen også i år blir avlyst på grunn av korona- pandemien. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Salangen store sommerfestival er igjen avlyst grunnet korona-pandemien. Dette for andre året på rad. Avgjørelsen ble tatt i dag 13.april i styremøte i arrangementet. 

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

I følge styret anser de det ikke som forsvarlig å starte prosessene som de måtte ha startet med nå for å bli klar til årets sommerfestival.

– Vi beklager de ulemper dette måtte medføre for våre samarbeidspartnere, og håper på forståelse for vår beslutning, sier styreleder Torkel Rørstrand til nettavisen tirsdag kveld.

Arrangementet er utrolig viktig for Salangen- samfunnet og næringslivet i kommunen hvert år. Det at koronaviruset nå ødelegger igjen er svært trist.

– Disse prosessene ville medført betydelige kostnader, som Millionfisken ville stått ansvarlig for, sier Rørstrand. Restriksjonene og usikkerheten rundt covid-19 skaper problemer.

– Styret anser det ikke som mulig å få gjennomført på en forsvarlig måte, rett og slett, sier Rørstrand.

Bandet DDE var i Salangen og spilte på Millionfisken- festivalen i år 2019. Dette var siste gang festivalen ble arrangert før korona-viruset i året etter slo inn for fullt. FOTO: JON HENRIK LARSEN.

Har stor tro på 2022

Arrangørene av Millionfisken- festivalen i Salangen, som er Salangen Næringsforening har stor tro på at arrangementet vil komme sterkt tilbake i år 2022.

- Millionfisken AS har imidlertid god kontroll på selskapet og vil derfor kunne stå støtt i en utfordrende tid. Vi forbereder oss på at ting blir bedre og vil nå sette fokus på å få arrangert

Millionfisken i 2022, avslutter Torkel Rørstrand.

Dersom alt hadde gått som planlagt, ville Millionfisken i år blitt arrangert i helga fra og med 1.juli til og med 4.juli.