Salangen-Nyheter

Skal delta på norsk TV-program:

- Målet mitt er nådd

Marcus Nicolaysen er utrolig stolt av å få muligheten til å delta i et norsk tv-program. FOTO: PRIVAT

TENNEVOLL: Lavangsværingen, Marcus Nicolaysen sendte en søknad til å delta på et norsk TV-program. Han fikk svaret i går, og jubler enda over nyheten om at søknaden har blitt godkjent.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Marcus Nicolaysen fra Lavangen er en av de få som klarte å komme seg gjennom det lille nåløyet om å kunne delta i neste omgang av et norsk TV-program. Lavangsværingen har lenge drevet på med musikk, og det har vært en lang prosess for å komme helt til det nivået han er i dag. I følge Nicolaysen var søknadsprosessen veldig tøff. - Jeg sendte inn en søknad, der jeg skrev 3-4 sider ark om meg selv, og la til en video. Det er tusenvis av andre artister som også har søkt, og jeg var heldig som var blant dem som ble plukket ut, forteller den stolte artisten.

Marcus Nicolaysen er ofte på scenen, og noen ganger med andre store artister. Her sammen med duoen Erik & Kriss. FOTO: PRIVAT

Ventet flere uker

Før Nicolaysen ble akseptert måtte han igjennom en "pre-cast" i september, og han kan fortelle det var en spesiell opplevelse. - Jeg ventet i litt over en uke, som føltes som en evighet. Jeg møtte noen lokale dommere og opptrådte alene med kun dem som tilskuere. De stilte en del personlige spørsmål før jeg sang. Når jeg var ferdig sa de bare "bra jobba" og ønsket meg lykke til videre, forteller Nicolaysen.

Gikk videre

9. oktober fikk Nicolaysen endelig beskjeden han ventet på, nemlig at han herved var invitert til å synge foran publikum med dommere. Da var en én tanke som slo lavangsværingen. - Nå har jeg en jobb foran meg, sier han og ler. Nicolaysen føler seg klar til å reise, men legger forventingene litt på hyllen. - Dette er alt jeg har håpet på, og jeg har nådd mitt mål. Jeg har for det meste holdt på alene, unntatt musikklæreren min, og jeg hadde aldri trudd at jeg skulle komme så langt. Dette er jeg utrolig takknemlig for og jeg håper alt går bra, avslutter Nicolaysen. 22. oktober reiser lavangsværingen til Sør-Norge for å opptre foran hele Norge.