Salangen-Nyheter

Salangens 2.divisjonslag slo Melbo:

Målfest for damene

På bildet: Salangen slo Melbo hele 11-1 på Idrettsheia torsdag ettermiddag. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Torsdag ettermiddag spilte Salangens damelag i mot Melbo på hjemmebane på Idretsheia. Det skulle vise seg og bli en helt spektakulær kamp, rent målmessig med sluttresultat på 11-1.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Fra start til slutt var kampen torsdag en stor målfest, for hjemmelaget. Det var tydelig at Salangen-damene hadde forberedet seg både fysisk og psykisk til årets start på sesongen. Motstanderen var laget Melbo fra Vesterålen. De hadde kamp også i går onsdag, da de spilte mot Hardhaus, og tapte 12-0.

På bildet:

Hele 43 betalende tilskuere møtte frem på Idrettsheia torsdag ettermiddag for å se kampen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Ble overkjørt

Damelaget fra Vesterålen ble rett og slett overkjørt på nytt når de kom til Idrettsheia og spilte mot Salangen. Det var helt klart at Salangen- damene hadde overtaket fra start til slutt. Hele 43 personer hadde løst billett til kampen, i det overskyede været på Idrettsheia torsdag ettermiddag.

Mange målscorere

 

Alle fikk se damene Danielle Storø, Kristine Bjerkmo, Julie Lind, Benedikte Woll, Marte Røkenes, Kristine Haugen og Stine Svinsaas skåre gode mål i kampen. For sistnevnte målscorer ble det også en hederstittel etter årets første hjemmekamp. Stine Svinsaas ble kåret til dagens beste SIF- dame av en jury.  Neste kamp for damene, blir i mot Leknes.

ANNONSE
Annonse