Salangen-Nyheter

Marie inn i fylkesstyret

Salangen-jenta Marie Haugli Larsen (bildet) ble i helga valgt inn som styremedlem i fylkesstyret i Troms AUF. Dermed har Salangen AUF fått sin første styrerepresentant i Troms.

Publisert:

Sist oppdatert: 17.02.2009 kl 00:00

Annonse
Annonse

På bildet:

Marie Haugli Larsen er klar for fylkesstyret i Troms AUF.

Årsmøtet i Troms AUF fant sted i Tromsø i helga. Tilstede var Marie Haugli Larsen (16) fra Salangen AUF. Det skulle vise seg at Salangen-jenta skulle få en styremedlemsplass plass i fylkesstyret i partiet, noe som er svært gledelig. Dermed skal hun sitte i styret fram til februar til neste år.  - Det blir utrolig spennende å sitte i fylkesstyret. På denne måten får man litt mer innblikk i hva som skjer i laget på fylkesplan også, forteller Hauglid Larsen overfor nettavisen.

På bildet:

Leder i Salangen AUF, Simon Sæbø er svært glad for at lokallaget i bygda har fått inn en representant i fylkesstyret i Troms AUF.


Gledelig for laget

- Dette er helt rått. Nå får vi kontakt innenfor det høyeste organet i AUF i Troms, som har ansvaret for å bestemme for hvilken politikk vi fører. Og vi får være med å legger fram innstillinger. Dette igjen veldig viktig for oss i Salangen AUF, forteller leder Simon Sæbø.  AUF-laget i Salangen foreslo henne til fylkesstyret. - Hun er utrolig dyktig. Når hun går inn for noe, så får ho gjennomført dette. Det er viktig at vi har noen som kan prate Salangens sak også, avslutter Sæbø.

Alle foto: Jon Henrik Larsen