Salangen-Nyheter

Salangsværingene vil holde seg i form:

Merker stor pågang

Rådgiver og instruktør på Friskhuset i Salangen, Hawre Ali forteller at flere og flere salangsværinger har blitt medlem på treningssenteret i bygda nå på nyåret. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Friskhuset på Sjøvegan merker økning i medlemstallene på nyåret. Flere salangsværinger har tydeligvis satt seg som nyttårsløfte at de skal trene mer. - Det er noe man aldri kan bruke for lite penger på - det er helsa, sier rådgiver og instruktør Hawre Ali (bildet).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Lørdag ettermiddag var rådgiver og instruktør Hawre Ali (21) fra Friskhuset i Salangen på en stand ved inngangen til Rema 1000- butikken på Sjøvegan. Her var hennes klare oppfordring til de handlende kundene at muligheten for å trene og komme i form i Salangen er så absolutt tilstede. - Vi har et flott treningsstudio her på Sjøvegan. Vi har mange som bruker det allerede i dag, men vi ønsker gjerne flere. I dag har jeg fått 8 nye medlemmer bare ved å stå her på standen, sier Ali til nettavisen.

Folk er interessert

Det er tydelig at folk er interessert i å komme seg opp fra sofaen og inn på treningsrommene på Friskhuset. - Vi har flere gruppetimer på senteret med blant annet Zumba der jeg er instruktør i lag med Veslemøy Herskedal. Vi opplever at det er fullt hver gang. Men dersom det kommer nye som er interessert i å være med, så klarer vi alltid og få plass til dem, sier en smilende Hawre Ali. Hun forteller at det er flest mennesker fra 50 årene og oppover som idag trener gjevnt på Friskhuset i Salangen. - Vi har jo også egne grupper med eldretrim. Nå i løpet av starten av året skal vi begynne med BodyPump og BodyBalance. BodyPump er perfekt for mannfolk som vil komme i form og trene muskler, sier Hawre og viser nettavisens journalist et hefte om temaet.

Åpent for veiledning

På landsbasis er det blitt flere og flere nordmenn som velger og legge litt ekstra penger inn i treningen, og bruker en personlig trener. Dette gir mer ut av treningen for de fleste. - Vi har ikke hatt den store etterspørselen her etter personlige trenere på Sjøvegan, men vi tilbyr det dersom noen er interessert. Jeg personlig er å finne i skranken på senteret tirsdager og onsdager fra kl. 16.00 til 21.00 på kvelden, dersom noen har spørsmål om trening, sier en smilende og glad Hawre Ali på Friskhuset i Salangen.