Salangen-Nyheter

Politiet etter undersøkelser på stedet:

Mistenker påsettelse av gressbrann

Det finnes ingen naturlig forklaring til hvordan brannen i gresset på Holmen i Spansdalen har oppstått tirsdag kveld. Politiet har startet rutinemessig etterforskning av saken. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Meldingen om gressbrann i Spansdalen kom inn til brann, politi og ambulanse like etter klokken 19.20 tirsdag kveld. Ilden var sett på Holmen i Spansdalen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Lavangen brannvesen fikk raskt kontroll på ilden, og slukket dette. Ingen personer har kommet fysisk til skade i hendelsen, og det har heller ikke vært noe fare for hus i nærheten i forbindelse med brannen.

Det ble sett fakkelbokser i nærheten av brannstedet på Holmen, da nettavisens journalist var på stedet. FOTO: JON HENRIK LARSEN.

Politiet ankom og startet rutinemessig etterforskning på stedet. Nettavisens journalist kunne tydelig se på stedet at det var flere plasser som var avsvidd.

Innsatsleder ved Midt-Troms lensmannsdistrikt, Sindre Roe sier at det blir opprettet en rutinemessig etterforskning av hendelsen.

- Vi har ikke så mye enda på saken. Slik vi er fortalt av brannvesenet, så ser det ut for at det er to områder som er brent av. Det er ikke noe direkte tilknyttning mellom disse to. Det har også vært en Facebook- film på nett i dag der det vises at det har vært ild i omløp i området her i dag. Vi vet ikke om det er noe sammenheng mellom denne hendelsen og den filmen. Det vil vi ikke spekulere i. Men det er ingen naturlig grunn til at det skulle begynne og brenne akkurat her. Vi kan ikke si noe mer om saken nå, sier innsatsleder Roe til nettavisen.

Mannskaper fra Lavangen brannvesen fikk raskt kontroll på ilden som var på Holmen i Spansdalen tirsdag kveld. FOTO: JON HENRIK LARSEN

ANNONSE
Annonse