Salangen-Nyheter

Mazhar og Elias fra MIX Sjøvegan deltar på:

MIXival på Riga

Mazhar Iqbal og Elias Hares gleder seg til å dra til Latvia og Riga hvor MIX skal arrangere sin årlige MIXival for sine ledere og ansatte. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: Butikkeier for Mazhars Grillbar, Mazhar Iqbal og Elias Hares skal i helga på tur til Latvia og Riga, der de skal delta på arrangementet MIXival, et årlig arrangement som MIX holder for sine ledere og ansatte for å inspirere og engasjere.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Mazhar Iqbal har selv vært med på disse turene hvert år i 10-15 år, og han forteller at det er like morsomt å være med hvert år. Mazhar Iqbal og Elias Hares ser begge frem til å dra, og er spente på hva de skal få oppleve i år. Konfransier i år er ingen ringere enn Alex Rosén.

Nå er det ikke lenge før avreise til Riga. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Ser frem til å dra

Hvert år er det mellom 350 og 400 som deltar på MIXivalen, og for Elias er det andre året på rad han skal være med på dette arrangementet, i fjor var han i Oslo og forteller at det var veldig lærerikt og spennende. - Jeg ser virkelig frem til å reise til Latvia, og treffe både gamle og nye kollegaer, sier Hares til nettavisen.