Salangen-Nyheter

Visit Narvik kommer til Fjellkysten:

Møte for reiselivet

– Siden alle disse fire kommunene har undertegnet kommuneavtalen er det viktig at bedriftene og aktørene vet hvordan de skal benytte seg av dette, og vi ønsker også potensielle reiselivsbedrifter velkommen som har lyst å bli bedre kjent med oss, forteller daglig leder for Visit Narvik, Lise Janita Hansen til nettavisen. FOTO: PRIVAT

SOLØY: Den 14. februar kommer Visit Narvik til Lavangen for å avholde møte for politikere, næringsutviklere og reiselivsaktører i tillegg til andre interesserte fra både Salangen, Lavangen, Bardu og Gratangen som også er invitert.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Torsdag, 14. februar kommer Visit Narvik til Lavangen for å avholde et reiselivsmøte for kommunene Salangen, Lavangen, Gratangen og Bardu som alle har kommuneavtale med Visit Narvik. Her vil det først bli et møte med politikere og næringsutviklere på formiddagen, før det etter klokken 12:00 vil bli åpent for et helhetlig reiseliv. – Siden alle disse fire kommunene har undertegnet kommuneavtalen er det viktig at bedriftene og aktørene vet hvordan de skal benytte seg av dette, og vi ønsker også potensielle reiselivsbedrifter velkommen som har lyst å bli bedre kjent med oss, forteller daglig leder for Visit Narvik, Lise Janita Hansen til nettavisen.

En helhetlig destinasjon

Ett av formålene for møtet er å kartlegge kompetansebehovet for de enkelte aktørene og hvilke fokusområde de har, noe som vil være med å øke besøkstallene. Hansen forteller også at Visit Narvik jobber for å få til en helhetlig destinasjon for turister uten kommunegrenser. – Vi ønsker å få folk bort fra E6, og vi ser en stadig økende interesse fra turistene at de ønsker å komme å oppleve det autentiske livet, altså "local living", og da handler det om å spre folk utover i distriktene, opplyser daglig leder for Visit Narvik.