Salangen-Nyheter

Snakker om sine opplevelser:

Møte med barnevernet

Veronica Klausen (t.v) og Kim Rusten snakker åpent om sitt møte med barnevernet. FOTO: PRIVAT

FINNSNES/SJØVEGAN: To jenter med to forskjellige historier har startet sin egen blogg for å dele sine historier og sitt møte med barnevernet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Veronica Klaussen og Kim Rusten er to jenter som har opplevd en kaotisk barndom og lite trygghet som de nå ønsker å dele sine tanker og erfaringer med andre. Begge to er vokst opp under barnevernet, og sammen har de startet en egen blogg hvor de deler sine opplevelser. - Vi har lyst til å hjelpe andre med det vi har opplevd og de erfaringer vi har. Vi ser på det som noe positivt vi kan bruke, sier Klaussen. Vennina er også enig. - Dette er noe vi har tenkt på lenge. Når vi begynte å få orden på våres ting, begynte vi å tenke på de som sliter med det samme. Vi undret på om det var noe vi kunne gjøre for å hjelpe andre om å tørre å be om hjelp eller si ifra, sier Kim Rusten.

Positiv opplevelse med barnevernet

Veronica Klaussen snakker åpent om sin opplevelse med barnevernet. - Det har vært positive og negativt, men når jeg tenker tilbake har det vært ganske positivt. Media har vært med på å gjøre barnevernet som kjempe skummelt og utrygt, for det er bare de verste sidene som kommer frem, men det er også viktig å frem de positive sidene, avslutter Klaussen til nettavisen.

Les mer om deres utrolige historie

her...