Salangen-Nyheter

Fotballkamp i morgen:

Møtes til toppoppgjør

Sander Daleng er klar til kampen mot Fløya fredag kveld. FOTO: ALEKSANDER WALLØR

SJØVEGAN: Førstkommende fredag 12. august klokken 19.00 går avsparket for fotballkampen mellom divisjonsleder Fløya fra Tromsø og Salangen IF Fotball på Idrettsheia

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 12.08.2016 kl 00:00

ANNONSE
Annonse

Salangen IF Fotball ligger for øyeblikket på andreplass i divisjonen, og det er dermed duket for et toppoppgjør. Vi fikk en liten prat med Sander Daleng fra Salangen IF Fotball, før det spennende oppgjøret. - Vi føler vi er ganske klar og har trent godt i sommer, så nå kommer den første ordentlige testen i høst, forteller han. Laget har hadde 2 ukers pause etter den siste kampen før sommeren , og etter det har det vært fullt kjør hele vegen. Daleng kan fortelle at stemning er ganske god og laget har stor selvtillit til lørdagens kamp. - Vi har vært veldig god på hjemmebane tidligere i sesongen, så vi ønsker å bygge videre på det. Vi har vel ikke tapt en eneste kamp på hjemmebane, så selvtilliten er høy før kampen, forteller han.

Tøff kamp

På spørsmål om strategi og taktikk før kampen forteller Daleng at de vil spille på samme måten som de har gjort tidligere, og ikke gå ut med for stor respekt for motstanderen, selv om Fløya på papiret er et bedre lag. - Dette er den tøffeste kampen vi har iløpet av høsten. Vi har en ganske god luke ned på divisjons-lista, og vi må være topp 4 for å være i divisjonen, så sånn sett så er det ikke så mye som står på spill. Dersom vi vinner kampen så tar vi inn på FLØYA, og kan være med på å kjempe om seriegullet, men det er ikke noe stor krise dersom vi taper kampen, forteller Daleng.

Kampen blir streamet direkte fra kl. 19.00 på Salangen-Nyheter fredag kveld!.

ANNONSE
Annonse