Salangen-Nyheter

Høyre, Senterpartiet og FrP i Lavangen:

Mulighet for samarbeid

TENNEVOLL: Det ser svært lyst ut for ett politisk samarbeid i Lavangen de fire neste årene. Senterpartiet, Høyre og FrP har nemlig begynt samarbeidssamtaler.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Etter valgresultatet i Lavangen kommune mandag, er nå tre av de politiske partiene i kommunen gått inn i samarbeidssamtaler. Onsdag kveld hadde Senterpartiet, Høyre og FrP møte om hva som er viktig for alle partiene i ett eventuelt samarbeid. Dersom de tre partiene velger å samarbeide i de kommende fire år, er det de som får flertallet i det politiske miljø i Lavangen.

Hyggelig dialog

Det ser svært lovende ut for samarbeid, i følge Bernard Halvorsen i Senterpartiet. - Vi tre partiene er ganske så like, og vi er enige på mange saker. Så det møtet vi hadde onsdag var positivt, sier Halvorsen til nettavisen. Også leder i Lavangen Høyre, Andreas Grouff er enig. - Vi har hatt hyggelige og åpne samtaler og diskutert en god del vi tre partiene sammen. Vi er alle enige om at eldreomsorgen skal styrkes i de kommende fire årene, sier Grouff. Han understreker at Lavangen Høyre ikke vil samarbeide med Arbeiderpartiet.

Har stor tro

Ordførerkandidat for Lavangen FrP, Lill Kristin Nilsen forteller ovenfor nettavisen at hun og partiet har stor tro på at samarbeid med Høyre og Senterpartiet. - Møtet gikk veldig bra. Så jeg har nå stor tro på et samarbeid mellom oss tre partiene. Vi får bare se hva som skjer videre, sier Lill Kristin som deltok på forhandlingsmøtet onsdag ilag med Solfrid Fossli som også er kommet inn i kommunestyret i Lavangen. Etter det nettavisen kjenner til, skal det i løpet av helga være ett nytt forhandlingsmøte mellom de tre partiene.