Salangen-Nyheter

Flere ville hedre jubilanten:

Musikkforeningen feiret 75 år!

SalSing var også med på jubileumskonserten til Salangen Musikkforening. Foto: Jon Henrik Larsen

Lørdag ettermiddag markerte Salangen Musikkforening sitt 75 års jubileum. Flere kulturaktører i bygda ville feire jubilanten.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 19.12.2022 kl 20:46


Det var Salangen Musikkforening som hadde laget arrangementet der de kulturelle aktørene kunne vise seg frem, og samtidig hedre jubilanten på eget arrangement. Et nesten fullsatt kulturhus fikk med seg konserten som varte i flere timer på kulturhuset. Også Salangen Musikkforening deltok på markeringen med å fremføre flere innøvde nummere.

SalSing var også med på jubileumskonserten til Salangen Musikkforening. Foto: Jon Henrik Larsen


Det var en tydelig sprek 75-åring som spilte og fikk solid applaus etter fullførte nummere. Einar Harald Wold, som er sønn til tidligere dirigent Harald Wold i musikkforeningen fortalte om historien til Salangen Musikkforening og hvordan de første årene var. Dette var meget interessant for tilhørerne å høre om.

Den dyktige og unge pianisten Eirin Heggelund fremførte en flott julesang på pianoet under jubileumskonserten. Foto: Jon Henrik Larsen


Det var også flere hilsninger og blomsteroverrekelser fra de ulike inviterte kulturaktørene underveis i konserten. Publikum fikk også anledning til å kjøpe kaffe og kaker underveis.

Salangen Seniordans er ikke sene med å delta på arrangementer der fest og glede er stikkord. Her er de på scenen under Salangen Musikkforening's 75 års jubileum. Foto: Jon Henrik Larsen