Salangen-Nyheter

Har du funnet gaven til farsdagen?:

Myke, eller harde pakker

Mange fedre passer inn i beskrivelsen

SJØVEGAN: Førstkommende søndag den 12. november er det farsdag. Forskjellige gavebutikker reklamerer med mange forskjellige gavetips til farsdagen. Noen butikker kjører kampanjer og redusert pris på gaver til far.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 09.11.2017 kl 00:00

Farsdag er jo blitt til en relativt gammel tradisjon her i Norge. Og butikkene kappes om å ha de beste tilbudene på gavetips på artikler som far sikkert vil sette pris på. Nettavise var ute på en liten runde for å sjekke ut hva som kan finnes, og da kanskje på butikker som man til vanlig ikke tenker på som en gavebutikk. - Det er klart vi har produkter som kan være gode gaveartikler til farsdagen. Hos oss kan du få både myke og harde pakker, som sikkert er både populære og ønsket av far skulle jeg tro. Av myke pakker har vi for eksempel Tufte boxershorts, ellers undertøy, uteklær, turklær og varmekjeledress. Av de harde pakkene kan jeg nevne bajonettsag, støvsuger, drill og alle på oppladbare batteri, i tillegg til annet verktøy. Så her har vi absolutt gavene som far virkelig trenger, sier butikksjef ved Felleskjøpet avd. Sjøvegan, Lars Kai Nordmo til nettavisen

Hva med en flott luftkompressor til de litt grovere og større jobbene? FOTO: HERLEIF KRISTOFFERSEN

Støvler

Det er jo tydelig å se at på Felleskjøpet finnes det mange andre artikler enn gjødsel, såkorn, traktorer og det som tradisjonelt er produkter som bonden er opptatt av å kunne få tak i til gården. - Som du ser omkring deg her så har vi mye og gode kvalitetsprodukter til tur- og fritidsaktiviteter, og mange ting som folk generelt kan ha både nytte og glede av. Så her vil det ikke være problem å finne gaven til far. Vi har jo også en del andre verktøy og brukskniver som kan være aktuell. I tillegg har vi nå nettopp fåt inn en ny type støvel, som har en helt spesiell såle med gripeevne selv på is. Det sies at denne støvelen skal være sklisikker, uten at jeg har fått testet dette selv. Så jeg ønsker bare alle som tenker på gave til far, om å komme innom Felleskjøpet avd. Sjøvegan, for her finnes det mange gaveartikler, og viser frem en herreboxer med traktorspor på, idet butikksjef Lars Kai Nordmo haster videre for å ekspedere nye kunder.