ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Salangen-Nyheter

Danskveld på Laberg:

Nå bys det opp til dans!

Mandag den 18.november inviterer Trude Lund til danskveld inne på Folkets hus på Laberg, hvor det blir mulighet både for linedance, gammeldans og swing.

LABERG: Mandag den 18. november inviterer Trude Lund til dansekveld inne på Folkets hus på Laberg, hvor det blir mulighet både for linedance, gammeldans og swing.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Med inntoget av mørketiden kan en fort oppleve at mosjonsnivået synker, dagene blir kortere, og de lange kveldene blir fort lagt av til kvalitetstid i sofaen, og da er det godt det finnes danseglade initiativtakere som Trude Lund som nå inviterer til en serie med dansekvelder inne på Folkets hus på Laberg.

Håper på bra oppmøte​

Første svingom vil finne sted allerede førstkommende mandag fra klokken fra klokken 18:30. Initiativtakeren opplyser overfor nettavisen at det er litt tilfeldig at det startes opp akkurat nå. – Vi har vært en liten dansegjeng som jeg nå ønsker starte opp igjen. Vi hadde noen dansekvelder i vår, men ikke mange var med å deltok. Denne gangen håper vi på bedre oppmøte, forteller Trude Lund.

Tilbyr opplæring

En trenger ikke ha noe som helst dansebakgrunn for å kunne være med å delta, det vil bli gitt nødvendig opplæring til alle de som skulle føle at de trenger det. – Det er bare å hive seg med, de som ønsker, det er både artig og sosialt. Etter planen skal det bli dansekvelder hver mandag fremover, og alle er selvfølgelig invitert, opplyser initiativtaker Trude Lund.