Salangen-Nyheter

Stortings- og sametingsvalget 2021:

Nå kan du avgi forhåndsstemme

Grethe Davidsen Kleppe er den som skal ta i mot forhåndsstemmene på rådhuset til Salangen kommune i tiden fremover til 10.september. ARKIVFOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Fra og med i dag tirsdag 10.august kan du avgi forhåndsstemme til stortings- og sametingsvalget på rådhuset i Salangen. Det er Grethe Davidsen Kleppe som tar i mot stemmene. Det er litt antallsbegrensninger i stemmelokalet på grunn av korona- sikkerheten. 

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

22 partier stiller til årets stortingsvalg. 58 lister stiller til sametingsvalget i år. Velgerne kan avgi forhåndsstemme fra og med tirsdag 10. august til og med fredag 10. september.

Selve valgdagene er søndag 12. og mandag 13. september.  Kommunen oppfordrer velgere til å forhåndsstemme ved årets valg og ikke vente helt til valgdagen 13. september. Årsaken er koronasituasjonen.

Når du skal stemme må du huske legitimasjon, og ta gjerne med valgkortet som du har mottatt, enten digitalt eller i papir. Valgansvarlig minner om at gyldig legitimasjon må være utstyrt med bilde. Valgkort kan ikke benyttes som legitimasjon.

ANNONSE
Annonse