Salangen-Nyheter

LIF steller i stand:

Nå kan du gå på turorientering

ORIENTERING: Her er LIF ved et tidligere arrangement. LIF maner nå til å bli med på turorientering. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Lavangen Idrettsforening (LIF) maner nå til aktivitet blant alle, store og små.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

LIF har nemlig begynt å sette opp poster rundt om på steder som Tennevoll, Lotternes og Åbrekka. Disse må man finne fram ved bruk av kart.

- Turene lager du så korte eller lange som du selv vil. Tempoet bestemmer du også selv, du trenger ikke kompass, du trenger bare kartet som følger med, skriver LIF gjennom Lavangen kommunes hjemmesider.

Dersom du skulle være i tvil om hvor du finner turorienteringskonvoluttene til orienteringen, så kan det fås på butikken.

- Turorienteringskonvoluttene fås kjøpt på Coop Prix og i denne konvolutten vil du finne kartene og opplysninger som du trenger for å finne postene som henger ute, skrives det videre.

Vanskelighetsgraden er ifølge LIF ikke så stor og mulighetene for å se nye og fine områder er store.

- Det er ulike vanskelighetsgrader, men ikke vanskelig og finne postene. Du kommer til mange fine plasser og for mange til nye områder av bygda vår og stadig dukker det opp idyller. Mange kvier seg for å dra på tur alene, så ta med en venn - delt glede er dobbelt glede, skriver LIF.