Annonse
Salangen-Nyheter

Glad og fornøyd Egil Lynum:

Nå starter byggingen

På bildet: Byggestarten av leilighetene i Rema 1000- bygget på Sjøvegan er nå satt. - Det vil bli oppstart rett over nyttår, sier eier Egil Lynum (innerfelt). FOTO: JON HENRIK LARSEN

På bildet: Byggestarten av leilighetene i Rema 1000- bygget på Sjøvegan er nå satt. - Det vil bli oppstart rett over nyttår, sier eier Egil Lynum (innerfelt). FOTO: JON HENRIK LARSEN

En stor julegave til de som har kjøpt leiligheter i Rema-1000 bygget på Sjøvegan. Over nyttår starter byggingen av 8 leiligheter i bygget.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

I dagens utgave av avisen Troms Folkeblad kommer det frem at Egil Lynum enda ikke har avklaring i forhold til byggestart på leilighetene i Rema 1000- bygget på Sjøvegan. Nettavisen kan derimot i dag komme med en glad nyhet. Det blir byggestart på leilighetene rett over nyttår. Det bekrefter huseier Egil Lynum ovenfor nettavisen. - Det er feil det som er kommet ut, at det uavklart om bygging. Vi starter opp med byggingen av 8 leiligheter i bygget rett over nyttår. Det første byggetrinnet vil komme til å koste rundt 17. til 18.millioner kroner, sier Egil Lynum til nettavisen.


Avklaring med banken

Det har lenge vært uavklart i forhold til banken om byggingen av leilighetene, men nå like før jul har Lynum fått en god låneavtale i boks. - Alt er nå i boks for å kunne gå i gang med byggingen. Vi har solgt 8 leiligheter av i alt 24 mulige. Så det er enda mulighet til å kjøpe, reklamerer Egil Lynum fornøyd. Han tror at salget vil løsne, nå som byggestarten endelig er satt.


Entreprenør

Egil Lynum har i de siste dagene før julaften, vært i dialog med flere av kjøperne på leilighetene, og gitt dem gladnyheten om at byggingen vil starte. - De jeg har pratet med har vært kjempefornøyd. Vi skal ha et møte med BL Bygg snart, siden det er de som forhåpentligvis skal bygge for oss, sier Lynum. Han forteller videre at man ønsker å bygge leilighetene først, for så og ta garasjeanlegget i ettertid. - Jeg synes det er viktigst og få leilighetene klare til sommeren til neste år. Det er mange som dessverre har ventet lenge på dette, sier Lynum beklagende.

Annonse