Salangen-Nyheter

Salangen Cup- 2013:

Narvik-lag ble vinnere

Salangen spilte også kamper i turneringen. Her møtte de FC Linken til duell. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: I helga ble det arrangert innendørs fotballturnering i Salangshallen for seniorlag med spillere over 15 år. Det ble ett Narvik- lag som gikk seirende ut som vinnere.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 29.01.2013 kl 00:00

ANNONSE
Annonse

Turneringen i Salangshallen har vært en lang tradisjon, og dette var nå 30. året den gikk av stabelen. De siste ti årene har den vært holdt den siste helga i januar. Turneringen var vellykket og det var 11 herrelag totalt som deltok. Med andre ord, rundt 100 spillere som var i aktivitet på banen i løpet av hele turneringa. Dessverre var det ikke nok påmeldte damelag, til at man kunne kjøre også damekamper.

Masse folk

Det var masse folk i Salangshallen i helga, og arrangøren regnet med at det har vært borti 200 mennesker innom inkludert spillere og tilskuere. - Turneringen gikk veldig fint, sier en fornøyd turneringsleder Odd Lomås til nettavisen. Lagene kom i fra Bardu i nord til Narvik i sør.

Tormod Berg (t.v) og Ronald Martinsen (t.h) var begge i speaker-tjenesten under fotballturneringen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Ble vinnere

Lørdag kveld rundt kl.18.30 gikk finalen mellom FC Atlantis som er et lag sammensatt av spillere fra Bjerkvik- området, og Bardu. Gullet i denne klassen gikk til FC Atlantis som vant 2- 1 over Bardu etter straffespark-konkurranse. Alt i alt - en utrolig bra turnering i helga.