Salangen-Nyheter

Salangen - Sortland

Nederlag for Salangen-jentene

Salangen sitt 2.divisjonslag i dameserien gikk på et nederlag i ettermiddag på Idrettsheia. På banen møtte de Sortland som forøvrig ligger som nummer tre på tabellen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På bildet

: Julie Lind (t.h) gjorde en god kamp for Salangen sitt damelag i ettermiddag. Det gjorde at hun ble dagens beste Salangen-spiller.

Salangen møtte Sortland på Idrettsheia denne søndag ettermiddag. I litt overskyet vær ble kampen spilt med rundt 40 tilskuere. Det skulle fort vise seg at det ikke var Salangen sin dag på banen i det hele tatt. Hele første omgang ble Salangen overkjørt av jentene fra Sortland. Etter bare 8 minutter spill kommer det første målet til gjestene. Det skulle vise seg at 1.omgang ikke ble noe målomgang for Salangen.

Dårlig 2.omgang

Salangen hadde flere sjanser ut i 2.omgang av kampen. Men ikke her heller skulle det vise seg å bli noen mål på jentene våre. Dermed kunne dommeren etter 90 minutters kamp, blåse av til en seier til Sortland på 4-0. Neste kamp for Salangen- jentene blir den 2.juni borte mot Skånland/Santor.

Foto: Jon Henrik Larsen

ANNONSE
Annonse