Salangen-Nyheter

Julegrantenning på Tennevoll:

Nissen ble forsinket

Korpset sto i gangen og spilte tradisjonelle julesanger, mens Frivilligsentralen serverte gløgg og pepperkaker som Coop Prix Tennevoll hadde sponset med. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

TENNEVOLL: Søndag var det julegrantnning på Tennevoll. Rekordmange hadde møtt opp for å få med seg den tradisjonsrike begivenheten i Lavangen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Utenfor Coop Prix Tennevoll hadde både store og små samlet seg for å få med seg tenninga av julegrana. En god del lokale folk og en del som var kommet fra nabokommunene hadde møtt opp på Tennevoll denne første søndagen i advent. Etter julegrantenninga samlet folk seg inne hos Frivilligsentralen som serverte gløgg og pepperkaker mens korpset spilte julesanger. Ordfører i Lavangen, Bernhard Halvorsen var imponert over oppmøte. - Julegrantenninga gikk over all forventning. Det var veldig mye folk og det er tydelig at det er mange nå som begynner å glede seg til jul, sier ordføreren til nettavisen.

Etter alle hadde fått seg litt varmt i kroppen og var kommet i julestemning gikk ryktet om at nissen var på tur. Etter mye spenning fra de minste dukket til slutt nissen opp med gavesekken. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Det gikk rykter i at det var i overkant av tohundre som hadde møtt opp på Tennevoll for å få med seg julegrantenningen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Nå er julegrana i Lavangen tent. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.