Salangen-Nyheter

Gjorde rent bord i Salangstrimmen:

Nok en gang Heimdal

Toralf Heimdal i spissen ut fra starten i Seljeskog. Like bak kommer salangsværingen Kenneth Daleng. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SELJESKOG/ØVRE SALANGEN: Det begynner nesten og bli en tradisjon i Salangstrimmen at Toralf Heimdal (t.h) stikker av med seieren i konkurranseklassen for herrer. Beste salangsværing i konkurranseklassen ble Kenneth Daleng (t.v).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Ikke nok med at Toralf Heimdal sikret seg seieren i konkurranseklassen i den 32. Salangstrimmen, det samme gjorde også Line Heimdal i dameklassen. De to er i familie, og Line er kona til broren til Toralf, nemlig Bjørn Heimdal. Begge vant også konkurranseklassen sist i 2008. Årets Salangstrim var til tider preget av litt uvær og snøfokk, men også litt solskinn fikk deltakerne med seg i løypa. I år deltok totalt 43 personer i konkurranseklassen, mens 183 personer gikk Salangstrimmen for kosen og hyggen sin del.

På bildet:

Toralf Heimdal (t.v) og Line Heimdal (t.h) sikret begge seier i konkurranseklassen i herre- og dameklassen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

- Bra gjennomført 

Hilde Anita Nyland i ØSIL var fornøyd med årets Salangstrim når nettavisen møtte henne etter rennet. - Arrangementet gikk veldig bra, selv om det var ekstremt mye arbeid for å få tråkka løypa på grunn av all snøen som lavet ned. De som tråkka løypa har gjort en fantastisk jobb. De holdt på hele natta slik at folk kunne få delta og få godt skiføre i dag på trimmen, sier Hilde Nyland til nettavisen.

Det var selvsagt saft og få på "suppestasjonen" inne i Bekkebotn søndag under Salangstrimmen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Allerede under planlegging

Like etter arrangementet søndag var ferdig, hadde arrangørene sånn smått begynt og planlegge neste års Salangstrim som blir den 33. utgaven i rekken.

SJEKK HER! 

Resultatlistene etter den 32. Salangstrimmen søndag.