Salangen-Nyheter

Salangen møtte Laksvatn lørdag:

Nok en hjemmeseier

På bildet: Salangen vant lørdag ettermiddag 4-0 i hjemmekampen mot Laksvatn. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Det ble nok en hjemmeseier for Salangens røde og hvitkledde herrer. Laksvatn kom på besøk på Idrettsheia og hadde store forventninger til kampen, men det skulle vise seg at de måtte dra hjem med tap i bagene.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Det var en varm lørdag ettermiddag på Idrettsheia da kampen mellom Salangen og Laksvatn skulle spilles. Salangen åpner kampen godt med store sjanser. Vidar Higraff viser tidlig muskler for hjemmelage, men det gir ingen mål. Men etter 22 minutters spill kommer Stian Kristoffersen med det første målet til Salangen, 1-0. Bare ett minutt senere viser Tom Erik Øgård at han ikke vil være noe dårligere for Salangen, og legger på til 2-0.

Beste lag på banen

Salangen viser tidlig i kampen at de er det sterkeste laget på banen. Like før pause får Laksvatn en sjanse på corner, men de roter den vekk. Like etter blåser dommeren av til pause i kampen.

Sikrer det tredje mål

Jørn Morten Lind er den som åpner 2.omgangen, med og komme med en kjempegod sjanse på målet til Laksvatn, men blir stoppet keeper. Etter 59 minutter kommer Vidar Higraff med en fin ball alene med keeper foran målet, som skaper 3-0 til Salangen. Og når 71 minutter er unnagjort av kampen, kommer Higraff igjen, denne gangen blir Salangen sikret det siste og fjerde målet i kampen. Forøvrig blir dagens SIF-spiller blir annonsert, og det er Jørn Morten Lind. Dommeren blåser av kampen, med et sluttresultat på 4-0 til hjemmelaget.