Salangen-Nyheter

Salangen møtte Fløya 2:

Nok et hjemmetap

Snorre Ratkje (t.v) var en av spillerne som sørget for flere av målsjansene til Salangen mandag kveld. FOTO: JON HENRIK LARSEN

IDRETTSHEIA: Salangens 4.divisjonslag i fotball tok i mot Fløya 2 som motstander på Idrettsheia mandag kveld. Det endte med at gjestene fikk ta med seg poeng hjem fra Salangen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I overkant av 60 mennesker fikk med seg fotballkampen seint mandag kveld på Idrettsheia. Det var litt kjølig vær etter at sola sakte men sikkert trakk seg tilbake. Salangen hadde en dårlig serieåpning med tap mot Krokelvdalen, og "gutan" var klar for å reversere tapet og få årets første hjemmeseier.

Startet godt

Og det skulle se ut som at kampen kunne gå i den retningen at hjemmelaget skulle dra dette iland. Etter ca. fire minutters spill kommer Kristoffer Heggelund i en god posisjon foran motstanderens mål og sørger for en unik sjanse, som dessverre blir borte når ballen går utenfor mål. Hele 1.omgang går med ballspill frem og tilbake mellom lagene, ingen mål blir skapt.

I overkant av 60 mennesker på hjemmekampen mandag kveld. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Mest sjanser

I denne kampen er det ingen tvil om hvilken lag som skulle ha hatt mål, nemlig Salangen. Laget har flere ganger gode sjanser for å sørge for første mål i kampen, men de forsvinner. Fløya 2 er for sterk. Etter 79.minutter spilt av kampen kommer Fløya 2- spiller Mats Solem Bakkeland i posisjon, og utnytter denne godt opp mot Salangens mål, og det står 0-1 i kampen på Idrettsheia. Etter dette målet greier ikke Salangens røde og hvitkledde og utligne før dommer Jarle Edvard Evertsen fra Senja blåser av kampen. Sluttresultat, nok et hjemmetap for "gutan". Neste hjemmekamp er 16.mai mot Nordkjosbotn.