Salangen-Nyheter

Utenlandske turister trekkes til:

Nordlysturisme trekker

Tor Lyngmo på Fjellkysten er svært glad for at flere og flere utenlandske turister legger veien innom for å oppleve nordlyset. FOTO: JON HENRIK LARSEN

ÅBREKKA: Stadig flere og flere utenlandske turister trekkes til Fjellkysten, for blant annet å oppleve nordlyset. - Vi håper det er resultat av vårt langsiktige arbeide med å markedsføre Fjellkysten, spesielt mot vinterturisme, sier eier Tor Lyngmo (bildet).

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 13.03.2013 kl 00:00

ANNONSE
Annonse

Det er i den senere tid at flere og flere har tatt kontakt med Fjellkysten for å oppleve vinterturisme, og for å få mer informasjon om vinterturisme i vår region. - Vi får stadig besøk av flere utenlandske turister på jakt etter nordlyset. De finner veien hit til Fjellkysten nå i vinter. Noe som er svært gledelig, sier eier Tor Lyngmo ved Fjellkysten til nettavisen.

Koser seg

Da nettavisen var innom forleden på Fjellkysten var det flere av gjestene som storkoset seg ute i det flotte vinterværet. - De koser seg her, og vi ser frem til stadig flere gjester som kommer. Vi ser også at isklatringen øker nå, spesielt med at flere benytter seg av fossene i Spansdalen, men også i fjellveggen ved Flåget i Salangen. Jeg tror vi er inne i en veldig positiv tid, sier en smilende og glad Tor Lyngmo til nettavisen.