Salangen-Nyheter

Gjorde rent bord:

Nordnorsk mester igjen!

Vilde Rasmussen beviste på siste NNM i Tromsø, at hun fremdeles er nordnorsk mester i høydehopp for juniorer. ARKIVFOTO: MALIN B. WOLL

TROMSØ/SJØVEGAN: Vilde Bertine Rasmussen (bildet) deltok på Nordnorsk Mesterskap i friidrett i Tromsø nylig. Der fikk hun understreket at hun fremdeles er Nord Norges beste høydehopper innenfor juniorklassen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Under mesterskapet hoppet hun 1.60. Det har bare gått oppover med Vilde siden hun begynte med friidrett, og Salangen-jenta har et tydelig talent innenfor idretten. Det har også Simon Løvhaug, som også var med på mesterskapet, og konkurerte seg fram til en tredjeplass i kulestøt som første års junior. Nå drar både Vilde og Simon på treningsleir til Albir i Spania, før ungdomsmesterskapet på Nadderud skal være den 8.mars. - Vi drar i dag torsdag på treningsleir til Spania, og håper å få trent nok teknikk og tilløp på Vilde, slik at hun kan gjøre det godt Nadderud når vi kommer tilbake. Det blir tid under treningsleiren til litt sosialt med friidrettsvenner og aktive foreldre, sier mor til Vilde, Nina Rasmussen.

Både Vilde Rasmussen (t.v) og Simon Løvhaug (t.h) gjorde det godt på NNM i Tromsø nå nylig.

Bli bedre

Vilde har de siste månder trent målbevist, og har startet med ett standard treningsprogram fra Olympiatoppen, som hun har fått tilpasset til sin personlighet og hennes tilgang til proffesjonellt utstyr. I tillegg så reiser hun til Tromsø minst en gang i månden å trener med BUL. Vildes klare mål for året er endel høyere enn nordnorsk mester i høydehopp. Teamet rundt henne har en god følelse.

Gode sponsorer

Vilde og co. har i den siste tiden fått på plass en god del sponsorer, som er med å finansiere aktiviteten. - Vi har tre sponsorer i dag. Det er Salaks, Salangen-Nyheter og Maxi Miljø, disse bidrag har gjort det slik at vi har kjøpt inn ti hettejakker, og tolv t-shirt som vi skal bruke for å profilere oss under stevner og konkurranser. En stor takk til disse sponsorene, vi er kjempeglad for at noen vil støtte oss, sier Nina Rasmussen til nettavisen.

ANNONSE
Annonse