Salangen-Nyheter

Eirik fra Bjerkvik er:

Norges nye forsvarssjef

Det var en stor dag for Eirik Kristoffersen da han mandag ble innsatt som Norges nye forsvarssjef på Akershus festning. Her i lag med venner og familie. FOTO: FORSVARET

I går mandag i høytidelig seremoni på Akershus festning ble general Eirik Kristoffersen (51) fra Bjerkvik i Narvik kommune innsatt som Norges nye forsvarssjef. 

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Kristoffersen har erfaring fra Hæren, Forsvarets spesialstyrker, Forsvarets operative hovedkvarter og Heimevernet. Han har tung erfaring fra internasjonale operasjoner, og er dekorert med krigskorset med sverd for sin innsats i Afghanistan.

Narvikingen fra Bjerkvik etterfølger admiral Haakon Bruun-Hanssen (60), som går av med pensjon etter syv år som forsvarssjef og til sammen førti år i tjeneste for Norge.

Det var en dag fyllt med glede og mye stolthet for narvikingen Eirik Kristoffersen, som opprinnelig er fra Bjerkvik. Her sammens med sin kone Linn T. Johansen. FOTO: FORSVARET.

Ser frem til jobben

Nettavisen Salangen-Nyheter var så heldig og få en prat med den nye forsvarssjefen mandag, etter en dag fyllt med glede.

- Det har vært en flott dag. I fantastisk fint vær. Og veldig fint at Krigsveteran og Kompani Linge soldat Erling Lorentzen var tilstede. Tirsdag skal jeg besøke Andøya og Evenes, avslutter Norges nye forsvarssjef, general Eirik Kristoffersen til nettavisen.