Salangen-Nyheter

André fra Salangen:

Norgesmester i poker

André er en verdensvant pokerspiller og har spilt poker mange steder internasjonalt.

SJØVEGAN/TROMSØ: På tirsdag ble lavangsværingen André Bye Berg vinner av norgesmesterskapet i poker på nett. I slutten av mars drar han til Dublin for å delta i NM.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Lavangsværingen André Bye Berg ble på tirsdag norgesmester i poker under NM-turneringen i Texas Hold-em fixed limit. Turneringen foregikk på nett, og varte i tre dager, og i alt var det 322 deltakere med i turneringen, som forøvrig var ny rekord.

- Deilig å vinne

Etter 13 timers intens spilling fordelt over tre dager satt André Bye Berg til slutt igjen med en motspiller. - Vi satt heads-up (en-mot-en) i cirka tyve - tretti minutter før jeg vant, jeg hadde hele tiden god kontroll på han, forteller den ferske norgesmesteren i intervju til nettavisen.

Finalehånda

Den avgjørende runden satt Berg med dame-knekt på hånden og motstanderen med ni og fire. - På floppen kom dame-dame-åtte, fulgt av konge på turn som førte til en check-raise, og til slutt en fire på river, forteller André.

Skal til Dublin

I de siste fem årene har Berg reist til Dublin for å være med på NM arrangementet som varer en hel uke. På grunn av seieren i år får André sponset 500 euro til arrangementet. Noe som tilsvarer rundt 4.500 kroner. Selv ser han frem til å treffe gamle kjente, like mye som selve spillingen.

ANNONSE
Annonse