Salangen-Nyheter

May-Torill Rotvik:

Ny medeier på Kleo

May-Torill Rotvik ilag med Lillian Fossli er eiere av klesbutikken Kleo. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Etter mange år i Tromsø har May-Torill Rotvik satset for fullt i Salangen, og er gått inn som medeier og daglig leder på Kleo AS. Fokus fremover er å øke omsetningen ved hjelp av spennende virkemidler.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Fra 1 juli i år har May-Torill Rotvik kjøpt aksjene til tidligere medeier og daglig leder Morten Mikalsen. Hun har også overtatt som daglig leder. Nettavisen har vært på besøk i butikken å blitt innviet i planene fremover for butikken.- Vi skal imøtekomme en bredere aldersgruppe enn tidligere, forteller Rotvik. For å lykkes med dette kommer det flere nye spennende merker inn i butikken. Hun har i helga vært på motemesse på Sjølyst og handlet inn nyheter som kommer til høsten. Merker som ”Sisters point, Wearhouse, Signature og Culture” og mange flere som vi kjenner igjen fra større klesbutikker og kjeder, kommer også inn på Kleo. Et utvalg innen litt mer lukseriøse klær kommer også.

Legger mye vekt på bedring

Rotvik forteller videre at hun legger vekt på å få butikken til å gå bedre. - Fokuset vil ligge på å møte en større kundegruppe enn før. Det vil fortsatt være fokus på samme kundegruppe som tidligere - både herre og dame - selv om vi nå også blir å strebe etter å imøtekomme også yngre kunder, sier Rotvik. For å lykkes med dette vil hun ta inn klær innen for et bredere spekter, slik at også ungdommer vil kunne handle der.

Spesielt

En viktig ting med konseptet til Kleo AS, er at de tilbyr kundene varer som ikke er tatt inn i store kvanta. Det er fokus på å ha få plagg av hver, – for å kunne gi kundene noe spesielt, som ikke alle andre også har. I butikken har hun også satt opp kaffebord hvor kundene kan bla i kataloger over nyheter, og ta seg en kopp kaffe. May-Torill har tidligere jobbet som daglig leder i Tromsø på butikker som Wistex og Ultimo, og har dermed flere års fartstid innen denne bransjen.

ANNONSE
Annonse