Salangen-Nyheter

Millionfisken forbereder jubileumet:

Ny nettside på vei

Stage Dolls er en av gruppene som har spilt på Millionfisken i Salangen. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: I tiden fremmover kan enkelte oppleve litt problemer om de prøver å gå inn på nettsidene til Millionfisken. Det jobbes nemlig med å forbedre siden.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det er ikke mange månedene igjen av året 2015. I 2016 kommer Millionfisken til å feire 10-årsjubileum. I den anledning har de bestemt seg for å gi nettsiden en helt nytt design. Det er planlagt at nettsiden skal være klar før billettsalget av festivalpass til neste års arrangement begynner den 4. desember. - Vi skal bli mer «moderne» og gjøre nettsiden bedre tilpasset for flere enheter. For brukere betyr dette at den vil bli mer tilgjengelig og enklere å bruke, sier webansvarlig Jøran Berthinussen til nettavisen.

Millionfisken 2016

Datoen for neste års store sommerbegivenhet i Salangen er satt til torsdag 30. juni til og søndag 3. juli.  - Vi er tidlig i arbeidsfasen for Millionfisken 2016, og vi kaster ut ulike ideer om hvordan vi skal feire 10-årsjubileet, men nettsiden trengte i hvertfall noen forbedringer. Den så gammeldags ut, og nå skal vi gjøre den mer smakfull, sier festivalsjef Ronald Martinsen avslutningsvis.

ANNONSE
Annonse