Salangen-Nyheter

Påført skader:

Ble hengende etter bil

Her ved Lundekrysset ved Elvevoll i Dyrøy kommune skjedde hendelsen seint lørdag kveld. Politiet etterforsker nå ulykken videre.

[ Åpne stort dynamisk kart ]

Politiet fikk lørdag kveld inn melding om trafikkulykke i Lundekrysset på Fylkesveg 84 ved Brøstadbotn i Dyrøy kommune.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 21.09.2022 kl 11:34

I etterkant av uhellet stakk den ene parten av. I den forbindelse skal en person ha blitt hengende etter bilen i det den stakk av fra stedet.

- Den skadde var ved bevissthet. Han ble ivaretatt av helsevesenet. Nøyaktig hvor langt personen ble slept etter bilen er ikke på det rene, men det er snakk om mer enn hundre meter. Politiet etterforsket saken sent lørdag kveld.

- Vi har funnet ut at bilen tilhørte et firma, og at sjåføren hadde tilegnet seg nøkler på urettmessig vis, opplyser operasjonsleder Eirik Kileng.

Operasjonslederen kan videre opplyse at sjåføren ikke var edru og ikke hadde han førerkort. Det gjør ikke saken bedre at han stakk av fra et trafikkuhell.

- Vi har kontroll på vedkommende som stakk av fra ulykkesstedet. Han anmeldes for å ha stukket av fra ulykkesstedet, brukstyveri av bil, kjøring i alkoholpåvirket tilstand, uaktsom kjøring, samt kjøring uten gyldig førerkort. Blodprøve sikres og sak opprettes, avslutter Kileng.