Salangen-Nyheter

Smartere løsning for lag og foreninger:

Nytt Coop-kort

Coop kommer nå med eget bedriftskort til lag og foreninger, samt bedrifter.

SJØVEGAN: Fra 1. mai er det ikke lengre mulig for lag og foreninger å handle hos Coop sine butikker uten det nye bedriftskortet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

- Det nye kortet gir bedrifter en totaloversikt over forbruket på nett. Hvis de ønsker kan bedriften få opptil ti kort, samt legge inn brukernavn på hvert enkelt, sier butikksjef Agnar Fossbakk hos Prix Sjøvegan. Videre sier han at kunder som har tatt løsningen i bruk er meget fornøyd. - Både butikkene og kundene minimerer tidsbruk og sparer miljøet for papirbruk, sier Fossbakk med et smil.

Bedre oversikt

Driftssjef i Coop Nord, Bernt-Leidulf Bergholt sier at løsningen er blant annet en årsak av strengere krav fra skattemyndighetene. -Bedriftene vil fremover måtte vise frem mer detaljert oversikt over forbruk i regnskapet, sier Bergholt. Han presiserer videre at det nye kortet ikke har noen skjulte kostnader. Fakturaen bedriften mottar vil være oversiktlig og spesifisert og godkjent som bilag i alle typer regnskaper. Der fremkommer hva som er kjøpt, når og hvor. På nett kan kan brukere når som helst sjekke disponibelt beløp og få oversikt over alle kjøp.

Komme i gang

Butikkene har satt frem brosjyrer med informasjon og skal være imøtekommende for kunder som har generelle spørsmål rundt kortet, men anbefaler kunder å besøke Coop sin hjemmeside for detaljert info og registrering.

ANNONSE
Annonse