Salangen-Nyheter

Lørdag er det markedsdag på senteret:

Nytt og inkluderende navn

– Her er det bare å hive seg med til en sosial og artig formiddag på Strandsenteret. Det kan jo hende det kommer litt ekstra folk denne lørdagen ettersom det er En Hyllest til Queen show også denne helga, oppfordrer Dina Bay. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Lørdag er det igjen klart for loppetorg på Strandsenteret, men i år med et nytt og mer inkluderende navn slik at enda flere kan være med og delta. Velkommen til Markedsdag på Strandsenteret.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Førstkommende lørdag startes det igjen opp med Loppetorg på Strandsentret som næringsforeningen startet opp med i fjor. Konseptet har forblitt stort sett det samme, men nå under nytt navn; Markedsdag på Strandsenteret. Grunnen til dette er i følge Dina Bay at de ønsker å inkludere flere til dette torget og samtidig gjøre det mer forståelig for kundene at dette ikke bare handler om gjenbruksartikler. – Vi har lyst å inkludere flere. Hit kan jo hvem som helst som har noe å selge komme; det kan være for eksempel lefser eller kunst og håndverk, sier Dina Bay til nettavisen.

Blir også kafésalg

I tillegg kommer 7. klasse ved Salangen skole som skal ha kafé til inntekt for klasseturen. – Her er det bare å hive seg med til en sosial og artig formiddag på Strandsenteret. Det kan jo hende det kommer litt ekstra folk denne lørdagen ettersom det er En Hyllest til Queen show også denne helga, oppfordrer Dina Bay.