Salangen-Nyheter

Alle er nå invitert:

Øker aktiviteten i Ibestad!

Linda Skjalmar og Morten Pedersen er trenere på Kondis Ibestad. FOTO: PRIVAT

Det er mange Kondis- grupper rundt omkring i landet. Disse gruppene holder på med forskjellige aktiviteter, blant annet ski og løping, men det fokuseres på løpingen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det har lenge ikke vært noen grupper i nord, med det er nå nylig kommet to stykker. Alta og Ibestad er de første ute med dette tilbudet.

Her holder de på med løpetrening i forskjellige former. Blant annet intervall trening. Disse øvelsene og treningene er det ingen begrensninger for og det er lavterskel trening som absolutt alle kan være med på. Og det er ingen bestemte tempo man må bevege seg i.

Dette er gratis og det er ikke forpliktende dersom man ønsker å være med. Om dette ikke er noe for deg, er det fullt lov å la være.

- Det å ha en avtale motiverer og får folk til å komme seg ut, sier trener i Kondis Ibestad, Linda Skjalmar til nettavisen.

I det siste er det mange sosiale aktiviteter som har blitt avlyst grunnet covid-19, noe Skjalmar syns er synd. Men i den anledning har de startet Kondis Ibestad for å kunne få folk ut og i aktivitet, men samtidig kunne holde seg innenfor smittevernsreglene med avstand og liste skrivinger.