Salangen-Nyheter

Hålogaland Teater kommer til Sjøvegan:

- Om usanne sannheter

Fredag 17. november kommer Hålogaland teater tili Sjøvegan kulturhus for å fremføre Sønnen, et dramastykke av Jon Fosse. PRESSEFOTO: HÅLOGALAND TEATER.

SJØVEGAN: Sølvi Edvardsen har med seg fire dyktige skuespillere fra Hålogaland teater på turné nå, hvor de tar for seg «Sønnen», av forfatter Jon Fosse. Det er Sølvi selv som har regi på stykket.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

17. november kommer «Sønnen» til Sjøvegan. - Forestillingen er en dramatisk historie om usanne sannheter, og alt vi sier til hverandre, står det skrevet på Hålogaland Teater sin hjemmeside. Det er den dyktige koreografen og danseren Sølvi Edvardsen som står for regi og scenografien av stykket. Med seg har hun fire kjente fjes fra Hålogaland Teater; Jørn Fuller-Gee som spiller Sønnen, Ketil Høegh som spiller faren, Kristian Fr. Figenschow som representerer naboen og Guri Johnson som fremstår som moren i skuespillet. Det er Ragnar Olsen har oversatt dramastykket til nordnorsk.

Stykket er oversatt til nordnorsk av Ragnar Olsen. PRESSEFOTO: HÅLOGALAND TEATER.

Stykket begynner klokken 19:00 fredag 17. november i Salangen kulturhus. Mer info og billetter finnes på Hålogaland Teater sin hjemmeside.