Salangen-Nyheter

Friluftlivets uke er i gang:

Ordføreren på tur

– Denne ordførerturen er bestandig en artig tur som jeg ser frem til, sier ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo til nettavisen.

SJØVEGAN: I morgen, onsdag inviterer Salangens egne ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo alle sammen til å være med henne på tur til Kaffehaugen. Det blir avgang fra Trollstien klokken 17:00.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 07.09.2018 kl 00:00

ANNONSE
Annonse

I forbindelse med friluftlivets uke i Salangen inviterer ordfører i Salangen kommune, Sigrun Wiggen Prestbakmo alle salangsværinger til å være med henne på tur til Kaffehaugen. Dette er en lavterskeltur som både store og små kan være med på. Det er oppmøte ved Trollstien ved Sandbergan og det er avgang klokken 17:00. – Denne ordførerturen er bestandig en artig tur som jeg ser frem til, sier Prestbakmo til nettavisen.

Ta med godt humør

Ordførerturen krasjer litt med enkelte andre aktiviteter, men Sigrun håper alle som har ettermiddagen fri møter opp og blir med på denne turen. – Ved Trollstiens rasteplass blir det servering av pølser og forfriskninger, så alt man trenger å ta med er masse godt humør, oppfordrer den spreke ordføreren.