Salangen-Nyheter

Doblet påmeldte, doblet premien:

Påsketradisjon på ski

Det har vært en kjempe økning for antall deltakere på Spanstind Rundt i 2016. ARKIVFOTO: GRY MALIN MYRLAND

FOSSBAKKEN: Den tradisjonelle påskeskirennet Spanstind Rundt arrangeres også i år på skjærtorsdag. Det har vært en dobling av antall påmeldte i år.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Skjærtorsdag gjennomføres Spanstind Rundt for 32. gang. Skirennet er en påsketradisjon og er ett av Nord-Norges største skirenn. I år har de slått rekord med 180 deltakere i påskeskirennet, en dobling av fjorårets påmeldinger. - Det morsomme er at det er for tidlig å kommentere antall påmeldte. Det er kvelden før rennet som de fleste melder seg på, sier renneleder Marcus Nygård til nettavisen.

Større pengepremie

Det viser seg at dette rennet vil fortsatt være en viktig påsketradisjon for mange med økt interesse og trafikk i årene som kommer. Sammen med sponsorene Sparebanken Narvik og Salaks AS har de også doblet årets pengepremie, med 24.000 kroner i potten. Noe som skal appellere til flere løperne, og gi en god mulighet til å sikre seg noen ekstra kroner i påskeferien. - I tilegg vil det være fire deltakere som kommer til å få en gullplakett for å ha deltatt i alle år med Spanstind Rundt, om de deltar i år selvfølgelig, avslutter Nygård til nettavisen.