Salangen-Nyheter

Prestbakmo med kritikk:

- Pinlig OL-vedtak

I dag ble det besluttet at det ikke blir søkt om OL i 2018 til Tromsø. - Idrettsstyrets vedtak er pinlig, mener Sp-leder i Troms, Ivar B. Prestbakmo (bildet).

Publisert:

Sist oppdatert: 07.10.2008 kl 00:00

Annonse
Annonse

På bildet:

Senterparti-leder i Troms, Ivar B. Prestbakmo mener OL-vedtaket som ble gjort mandag, er pinlig.

Senterpartiets fylkesleder i Troms, Ivar B. Prestbakmo skriver i en pressemelding at han reagerer sterkt på at Idrettsstyret mandag valgte å trekke søknaden om statsgaranti til et OL i Tromsø i 2018. - Dette er både pinlig og Nord-Norge-fiendtlig, sier Prestbakmo.


Pinlige holdninger

I pressemeldingen påpeker han den siste ukes debatt rundt OL-saken, som han mener har avslørt pinlige holdninger og manglende vilje til å se landet som ett, fra idrettsledere i Sør-Norge. Holdninger som avslører at idretts-Norge ikke er samlet, og at satsing i nord i beste fall er avlat.


Ikke like fristende

- For Nord-Norge vil det i framtida neppe være like fristende å støtte opp under store løft i sør, som sikkert kommer med forventing om støtte. Til de idrettslederne i sør som tror at det holder med å sende noen ekstra millioner til idretten i nord for å blidgjøre landsdelen, er det bare å si at avlat ikke holder, sier han i pressemeldingen.

Arkivfoto: Jon Henrik Larsen