Salangen-Nyheter

Planerer lysløype

Seljeskogen Idrettslag er i full gang med å planere lysløypa ved klubbhuset i grenda. - Vi skal alt klart til at den første snøen kommer, sier leder Martin Ånesen.

Publisert:

Annonse
Annonse

På bildet:

For tiden planeres lysløypa i Seljeskogen, før snøen laver ned.

Sjøvegan Maskin og Transport er i full gang med å planere lysløypa ved klubbhuset i Seljeskogen. - Vi planerer slik at det er mulig å ta seg en skitur, med bare 10 til 15 cm med snø, sier leder Martin Ånesen til nettavisen. Det skal også skiftes ut lys etter lysløypa, men det blir ikke denne omgang.

Korte strekninger

Arbeidet som legges ned nå med å planere, er på en 1 km lang strekning. - Vi har egentlig en kilometer til vi skal planere, men det må vi vente med, ettersom vi ikke har penger nå, sier Ånesen til nettavisen. På jobben som legges ned nå, har idrettslaget kalkulert med 60.000 kroner.

Ferdig til helga

Arbeidet med å planere den første delen av løypa, skal være ferdig innen fredag. - Da kan folk ta seg en tur på ski innover løypa, dersom snøen har falt til da, sier en optimistisk idrettslagsleder i Seljeskogen. I løpet av den kommende vinteren vil løypa bli flittig brukt av Salangens befolkning.

Foto: Jon Henrik Larsen

Annonse