Salangen-Nyheter

Basar i helga:

Premiene gikk unna

Oddrun Kristiansen (t. v.) og Ruth Anna Aune var utrolig fornøyd med oppmøtet. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSENFOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

TENNEVOLL: Lavangen LHL arrangerte sitt årlige basar på Fjellkysten. Det var flere som prøvde lykken for å sikre seg flotte gevinster. Det var i hvert fall tre unge jenter som var ekstra heldige på basaren.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Det var fullt inne i Fjellkysten i søndag da Lavangen LHL arrangerte sitt årlige basar. Bordene var dekket med mange flotte og fargerike premier som gjestene kunne vinne om de var heldige. Det var totalt 355 gevinster som var spredt utover. Noen av gevinstene var donert fra næringslivet, men i hovedsak var de fleste kjøpt inn av medlemmer. Leder for Lavangen LHL, Oddrun Kristiansen var veldig fornøyd med oppmøtet. - Vi er veldig takknemlig for alle som støtter oss. Folk møter opp fordi de trives, i tillegg til at det er en viktig sak, sier Oddrun Kristiansen.

Amalie Berg (t. v), Shala Sounani og Rahaj Sounani viser frem noe av gevinstene. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Heldige vinnere

På slutten av dagen var bordene tømt og gevinstene delt ut. Det var tre unge jenter som var særdeles heldige og hadde vunnet flere gevinster. Sammen hadde jentene vunnet alt fra te-lys til frisbee. Rahaj Sounani leter frem hennes favorittgevinst som var en boks med fargepenner. - Jeg liker å tegne på skolen, sier hun fornøyd. For Rahajs lillesøster var te-lys desidert kveldens beste gevinst. - Jeg skal pynte opp soverommet, sier Shala Sounani. Amalie Berg kunne ikke fortelle hvorfor de tre var så heldige. - Jeg vet faktisk ikke. Det er Rahaj som i hvert fall er den heldigste av oss, sier Berg og ler. Undertegnede journalist var ikke like heldig, men klarte å sikre seg en ny håndsåpe.