Salangen-Nyheter

Impro konsert til Salangen:

- Publikum styrer showet

Showet «Folkimpro» kommer til Sjøvegan i morgen tirsdag.

SJØVEGAN: Den improviserte forestillingen «Folkimpro» kommer til Lysthuset i Salangen Kulturhus i morgen. Showet har besøkt skoler og musikkbuler i hele Norge med stor suksess!.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Folkemusikktrioen Fotefar har utvida bandet med sang og skuespill i den improviserte forestillinga «Folkimpro». Produksjonen er basert på konseptet «Power Impro», som har turnert skoler og musikkbuler med stor suksess! Her er det publikum som kommer til å styre programmet, mens musikerne leker og må improvisere rundt valgte temaer. Her ligger musikken i bunn, med utallige sjangerløse, vakre, rare, morsomme og snedige musikalske løsninger.

Ser frem til forestillingen

Leder av viseklubben i Salangen, Inger Strand gleder seg til konserten. - Jeg gleder meg veldig til forestillingen. Den egner seg både til barn og voksne. Det er Kultur i Troms som arrangerer dette sammen med Folkemusikk i Nord. Vi inviterte gruppen til Sjøvegan på sin turné og vi vet ikke selv hva som skal skje, flirer Inger da nettavisen ringer henne. Det hele starter klokken 19.00 i kulturhuset i morgen tirsdag.