Salangen-Nyheter

Ny interiørbutikk i Sørreisa:

Pynter opp hjemmet ditt

- Jeg har alltid vært interessert i form og farger, forteller Marlen Michalsen. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SØRREISA: Marlen Michalsen (bildet) har opprettet et nytt interiørbutikk som vil ha fokus på netthandel, men det vil også være et showroom i Sørreisa. - Butikken vil åpne i midten av mars, avhengig av hvor fort vi kan bli ferdig, sier hun fornøyd.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Gründer Marlen Michalsen fra Sørreisa har opprettet en ny virksomhet som skal startes opp. Kremmeriet Interiør er en nisjebutikk med fokus på flotte interiørartikler som hun mener er sterkt savnet i regionen. - Interiørbutikken vil bli en butikk som skal ha fokus på det man ikke ser i alle andre interiørbutikker her i regionen. Kundene vil se interiør med litt særpreg som vil være lett å intrigere med alle hjem og bygninger, sier Michalsen fornøyd til nettavisen.

Marlen Michalsen viser frem noe av interiøret de vil satse på. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Følger drømmen

Michalsen sier at hun gjerne ønsker å komme hjem til folk for å gi tips og råd om hvordan man kan møblere hjemmet. - Vi vil etter hvert begynne med boligstyling både for bygninger og private hjem. Da tar vi betalt for hvert rom, og da vil vi komme med anbefalinger alt i fra farger til interiør, sier hun til nettavisen. Foreløpig vil nettbutikken til Kremmeriet Interiør forbli en hobby, men Michalsen nevner avsluttende at den store drømmen vil å være å kunne gjøre dette i fulltid og kanskje ansette flere som har samme interesse.

ANNONSE
Annonse