Salangen-Nyheter

En måned å tre uker igjen:

Pyroshowet flyttes

Morten Andersen (t.v), Tone Steinsund og Jens-Viktor Steinsund er hovedaktørene i Maxi Pyroteam. ARKIVFOTO

SJØVEGAN: Nå er det bare en liten god stund igjen til nyttårsaften, og i tradisjon tro er det Tone "Svovel-Petra" Steinsund og resten av Maxi Pyroteam som skal stå for selve høydepunktet av feiringen med det spektakulære fyrverkerishowet. Nytt av året er at det flyttes til Strandparken.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Om bare en måned og tre uker er atter et år over, å her i Salangen markeres dette med det spektakulære fyrverkerishowet som Maxi Pyroteam avholder, og som trekker folk fra fjern og nær til Sjøvegan. Arrangementet har hvert år vært gratis for allmennheten, og utgiftene av pyroteknisk materiell har i stor grad blitt dekt av inntekter gjennom annonsering av det lokale næringslivet, men og av støtte fra publikum. – Arrangementet vårt er helt gratis for alle, men vi tar i mot støtte fra de som ønsker å gi for at vi skal kunne fortsette å utvikle showet med nye produkter og effekter. Folk har vært veldig flinke å støtte oss og vi setter utrolig stor pris på hver krone vi får inn til dette så vi kan fortsette å videreutvikle det og gjøre det større, forteller pyrotekniker ved Maxi Pyroteam, Tone "Svovel-Petra" Steinsund.

Flyttes til Strandparken

I år flyttes fyrverkerishowet til Strandparken/bobilparkeringen. Bakgrunnen for denne flyttingen har Maxi Pyroteam uttalt skyldes lydforhold og plassering av publikum. – Dette er et musikksynkronisert fyrverkeri der lyden er halve opplevelsen, opplyser Maxi Pyroteam på sin facebookside. Oppskytingen starter klokken 19:00 den 31. desember.

Ønsker du å støtte nyttårsfyrverkeriet til Maxi Pyroteam kan du enten henvende deg til Maxi Miljø på Sjøvegan eller på vipps: 132958