Salangen-Nyheter

Dachshunden som uler for eieren sin:

"Casa" synger på kommando

Hunden "Casa" og eieren Jan Erik Flagstad har et spesielt forhold til hverandre. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Jan Eirik Flagstad har en helt spesiell hund, altså den lille dachshunden "Casa". Hunden viste først at hun kunne "synge" når hun hørte en sang av en prest ifra Steigen, der var det visst noen lyder som hun reagerte på og nå synger hun hvis hun hører musikk, hvis Jan Eirik spørr om hun kan synge og hvis han uler til henne. 

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

De bor på Ibestad, og han beskriver henne som en meget sosial, kjærlig liten hund, som logrer med hele rumpen når hun blir glad. Han forteller også at hvis hun blir riktig entusiastisk i syngingen sin så kommer det inn et par bjeff også.

- Menneskets beste venn

Videre forteller Jan Erik om hvor mye hunden betyr for han. Han kaller henne hannes bestevenn og sier at han ikke vet hva han skal gjøre når hun en gang går bort. Han har en dårlig rygg og mener hun er som medisin, da hun alltid er der uansett hva og hun får han til å komme seg ut å holde seg i aktivitet. Det blir et lengre intervju med Jan Eirik og hunden "Casa" i fredagens utgave av web-tv programmet "Natt til lørdag" på Salangen-Nyheter.