Salangen-Nyheter

Operapub hos Kåre:

"Jeg er visst litt brisen.."

«Operapub til bygda!» er nå slagordet hos Landsdelsmusikerne ved Kultur i Troms. FOTO: ØIVIND ARVOLA

SJØVEGAN: Etter å ha fylt opp puber i Harstad og Tromsø skal endelig Salangen få oppleve Operabuben "Jeg er visst litt brisen..." den 23. september inne hos "Kåre på Kaia". Det er Kultur i Troms som står bak dette og kan garantere en flott opplevelse.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Opera blir beskrevet av det store norske leksikon som den betydeligste og mest komplekse form for kombinasjonen av musikk, tekst og scenisk handling. Opera er mer spredt rundt i byer og er ikke like vanlig på bygda. Det er derfor Kultur i Troms, i samarbeid med Troms fylkeskommune, ønsker å introdusere bygdefolk for denne opplevelsen av musikk. Navnet "Jeg er visst litt brisen" er satt sammen av to ting; operapuber er et konsept der man kan nyte sjangeren opera, mens "Jeg er litt brisen" kommer ikke av tilstanden man må være i for å høre det, men en forestilling man kan oppleve. - Forestillingen fikk fult hus i både Tromsø og Harstad. Det var faktisk fult hus i Tromsøs pub Puben med Ø. Noe som kan insinuere at dette konseptet er noe folk har ettertraktet, sier produsenten Dominique Guyot. På scenen kommer musikere som Erika Toth, Runa Bergsmo, Ann-Sofie Godø, Lars Eggen og Nina Sætherhaug, alle klare for å levere denne musikksjangeren til folket i Salangen.

Lars Eggen, baryton, fra Tynset, bor i Trondheim. FOTO: ANDREAS BUARØ

Lars Eggen, baryton, fra Tynset, bor i Trondheim. FOTO: ANDREAS BUARØ

Italiensk stemning

Kåre på Kaia`s Dina Bay forteller at hun er veldig spent og gleder seg mye til arrangementet. Hun kan videre fortelle at Kåre på Kaia skal dekke til og levere italiensk stemning med pasta og italienske drinker på menyen. Hun forventer en storspekket kveld med god stemning og fantastisk musikk! - Du som er glad i å ta en øl eller et glass vin i godt selskap, og som tror at du ikke liker opera – kom på Operapub! Du vil oppdage at det kan være svært så folkelig og artig. Med mange pauser til å hente påfyll fra disken, sier Dominique Guyot avslutningsvis.

Operapub fredag 23. september kl. 20.00. Billetter kr. 150,- kan forhåndskjøpes på Kåre på kaia eller tlf. 950 69 571

Nina Sætherhaug, mezzosopran, fra Trondheim. FOTO: THEA HERMANSEN

Nina Sætherhaug, mezzosopran, fra Trondheim. FOTO: THEA HERMANSEN