Salangen-Nyheter

Fløy inn på Rema 1000:

"Måsulf" på handletur

Måsen ble fraktet ut av Ettersøksringen i ett nett, etter en heller høytflyvende handletur. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Det fløy en litt uvanlig kunde inn på Rema 1000 på Sjøvegan onsdag kveld. Og den var litt usikker på hva den egentlig skulle handle der...?.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

En av Sjøvegans høytflyvende venner fløy bokstavelig talt inn på Rema 1000 på Sjøvegan onsdag kveld, for å gjøre en heller ubevist handel hos kjøpmann Ann-Charlotte "Lotta" Selmersson og hennes mann Frank Tollefsen. Det var en frisk og opplagt måse som gjerne skulle gjøre en heller ubevist handletur innom den lokale Rema 1000- butikken. Handleturen ble ganske lang, da måsen ikke fant veien ut selv fra butikken. Den fløy og fløy inne på butikken, men fant ikke utgangen. Til slutt måtte Ann-Charlotte "Lotta" Selmersson ringe etter hjelp hos fagfolk. - Vi kunne ikke gjøre noe annet. Den fløy og fløy her inne og fant ikke veien ut, sier Ann-Charlotte "Lotta" Selmersson til nettavisen.

Kom til unnsettning

 

Den lokale Ettersøksringen kom til unnsettning til butikken, og fikk håndtert den flyvende kunden. Og etter kort tid landet måsen inne på butikkgulvet, og mannskapene fra Ettersøksringen kunne fange den i nettet, og bære den forsiktig ut på utsiden av butikken, der den fant seg fort tilrette igjen ilag med de andre måsene. Hele handleturen endte heldigvis godt.