Salangen-Nyheter

"Millionfisk" på nettet !

Natt til i dag, søndag ble nettsiden til "Millionfisken" offentliggjort på internett. I løpet av de første minuttene hadde over 130 stykker vært innom sidene. - Dette viser hvor stor interessen er for dette arrangementet, sier Bjørn Nordmo (t.h)Se videoinnslag !

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 11.06.2007 kl 00:00

ANNONSE
Annonse

På bildet:

Nettsidene til sommerens store fiskearrangement i Salangen, nemlig "Millionfisken" ble offentliggjort på internett ved midnatt. Medlemmer i styringsgruppa i "Millionfisken", Morten Mikalsen (t.v) og Bjørn Nordmo (t.h) er kjempeglade for at responsen på nettsidene har vært utrolig god !

- Dette er helt utrolig. Jeg og Morten Mikalsen sitter og ser på at besøkstallene på nettsidene stiger her, og det er kjempegøy, forteller Bjørn Nordmo ovenfor nettavisen i natt. Klokken 00.00 gikk startskuddet for påmelding til sommeren store arrangement her i Salangen, med "Millionfisken". - Vi har allerede fått mange påmeldinger på e-post her, og det er supert forteller Nordmo ovenfor nettavisen. Klokken 00.40 var det 160 stykker som hadde besøkt sidene.

Ta en titt på nettsidene her - og meld deg på du og NÅ !

Alle foto: Jon Henrik Larsen